Slapen op een bed van ijzer, pijnlijk of juist niet??

Slapen op een bed van ijzer, pijnlijk of juist niet??

Een Chinese kunstenares is op de een of andere manier op het bizarre idee gekomen om een ijzeren bed te maken en er vervolgens doodleuk een dutje op te doen, alsof er niets aan de hand is.

 

Het lijkt ons nou niet meteen het meest aangename, rustig te moeten slapen op een bed van ijzer. Maar oké, bekijk de foto’s hier beneden en je moet constateren dat de Chinese kunstenares Zhou Jie er haar hand niet voor om draait. Zij doet deze stunt voor een bijzonder kunstproject, “36 Days“. Hierbij woont ze voor de duur van 36 dagen in een expositiehal in “Beijing Art Now Gallery”. Maar met een bed van onafgewerkt ijzerdraad.

Knuffelberen

Ook staan er in de hal sculpturen van knuffelberen die eveneens van ijzerdraad gemaakt zijn. Eten is er, samen met haar mobiele telefoon, daar moet ze het mee doen al die dagen. Verder helemaal niets. De bezoekers van de expositie zien haar dus continue, moet je maar willen! Nogmaals auw!

bed van ijzer ijzeren bed ijzeren bed ijzeren bed ijzeren bed ijzeren bed

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo