Skylock geeft fietsendief geen schijn van kans meer

Skylock geeft fietsendief geen schijn van kans meer

Dit lijkt ons iets heel revolutionairs, als het ware een “bewaker” voor je fiets, als je deze ergens buiten gestald hebt en je jezelf niet meer druk wil maken of ie er dadelijk nog wel staat.

De Skylock is een stevig beugelslot, waar je altijd en overal contact mee hebt via een Bluetooth verbinding.

Zonne-energie

Hang je fiets ergens vast aan bijvoorbeeld een ijzeren paal en via de Bluetooth verbinding met je smartphone zal hij je direct waarschuwen zodra er iemand met je fiets probeert van door te gaan. Het is een stevig slot, dat je ontgrendelt met je smartphone. Omdat de ingebouwde oplader middels zonne-energie wordt opgeladen, zal de Skylock altijd opgeladen zijn en dus verbinding hebben. Ontgrendel het slot simpelweg met je smartphone, geen gedoe met sleuteltjes meer. Overigens is hij ook met een code te ontgrendelen. Mocht je met je fiets vallen, zal er direct een signaal naar je smartphone gaan en kun je met één druk op de knop een noodnummer bellen indien gewenst.

Moet zeker een succes gaan worden, uitstekende beschermer voor je dure fiets! En dieven, helaas!

skylock

skylock

skylock

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo