Skinny jeans gemaakt met ruimte voor smartphone

Skinny jeans gemaakt met ruimte voor smartphone

io-denim-pocket

 

Komt ons allemaal heel bekend voor: broekzakken die het je vrijwel onmogelijk maken om snel je telefoon eruit te krijgen. Hier heeft I/O Denim iets slims op bedacht. Een skinny jeans met een “futuristisch” broekzak ontwerp dat het veel makkelijker maakt je telefoon uit de speciaal gemaakte extra zak te halen. Of je nu zit of staat, met deze broek is het geen enkel probleem meer.

io-denim

De broek is ontworpen in Austin, Texas en gemaakt in Los Angeles, Californië. De speciale broekzak is geschikt voor smartphones met een 4,8 inch scherm of kleiner. Bekende voorbeelden zijn de iPhone, Galaxy en Lumia. Het ontwerp zit langs de naad/aan de zijkant van het linkerbeen, tussen de knie en de heup. Hierdoor kun je altijd makkelijk bij je telefoon en zijn ‘phone boners’ verleden tijd. Slim fit en gemaakt van zacht en tegelijkertijd duurzaam 100% katoen. Je kunt een paar kopen voor 115 dollar op de website.

Onderstaande video geeft op ludieke wijze het voordeel van deze broek weer:

 

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo