Skibril van Oakley werkt samen met Google Glass

Skibril van Oakley werkt samen met Google Glass

Skiën, als je er een keer aan geproefd hebt, ben je verkocht, verslavend. Maar het blijft goed opletten welke blauwe, rode of misschien zelfs zwarte piste je skiet, de weg ben je zo kwijt. Maar met deze zeer futuristische skibril van Oakley behoort dat verdwalen helemaal tot het verleden.

Oakley


Oakley presenteerde deze futuristische bril recent op het Sundance Film Festival, en heeft al de bijnaam “de Google Glass onder de skibrillen”, en ontving daar erg goede recensies vanwege het ontwerp en de uiterst handige snufjes.

Als skiërs onder elkaar komen je deze typische ski problemen allemaal wel bekend voor. Je vrienden niet meer kunnen terugvinden omdat die sneller gingen dan jij, je eigen snelheid niet kunnen meten, en je precieze locatie kunnen bepalen.

De bril kost circa € 500, maar daar krijg je heel veel leuke en makkelijke features voor terug als tegenprestatie. Het is zelfs mogelijk Facebook te checken tijdens het afdalen, je snelheid meten, een route uitstippelen, en de bril verbinden met je Android of Apple smartphone. Tevens kan je muziek afspelen, appjes op je scherm bekijken, en op die manier dus snel je vrienden of familie lokaliseren. De bril wordt uitgeleverd met een controller die om je pols zit, en daardoor heb je dan de mogelijkheid om bijvoorbeeld je muziek te bedienen. Bekijk wat de bril allemaal kan in de video hier beneden.

http://youtu.be/2-9UAJ4v_8M

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo