Shortcutmapper, heel makkelijk overzicht voor Photoshop fanaten

Shortcutmapper, heel makkelijk overzicht voor Photoshop fanaten

Er zijn zeker nog fanatieke photoshoppers onder ons. Iets leuks maken, wel lang bezig zijn, maar genieten van je uiteindelijke resultaat.

 

Je bent ontzettend trots op het eindresultaat. Maar als wij je nu eens vertellen dat het eigenlijk in een vloek en een zucht had gekund, baal je dan niet??

Sneltoetsen

Daarvoor moet je namelijk de sneltoetsen kennen. De website hieronder heeft een interactief overzicht van een toetsenbord waarop alle sneltoetsen die in Photoshop beschikbaar zijn en die overigens ook voor Lightroom en Blender te gebruiken zijn. Druk een functietoets in, of klik er met je muis op en de toets die zal oplichten laat je in één blik zien over welke functies je kunt beschikken. Heel makkelijk om snel iets op te zoeken en van te leren! Je kunt het zelf ervaren door op deze link te klikken.
Het betreft een open source project, ga er maar van uit dat ShortcutMapper snel voor andere applicaties beschikbaar komt.

photoshop

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo