Lifestyle Tech

Laatste update:

Shortcut: makkelijk kapper bestellen via iPhone-app

Geschreven door:

Ruud Caris

Alle content is geschreven door smarthome-experts, niet door AI en robots.

Uber is een veelbesproken taxidienst die het mogelijk maakt via een app een taxi te bestellen en betalen. Dat deze methode ook op andere gebieden toegepast kan worden ligt voor de hand, Shortcut neemt het kappersdeel voor zijn rekening.

Shortcut

Met de toepasselijke naam Shortcut is in New York een nieuwe service gestart waarmee via een app voor iPhone een persoonlijke kapper besteld kan worden. Deze komt na het maken van een afspraak gewoon thuis of op kantoor langs, knipt of scheert en gaat naar de volgende klant. Op deze manier kun je makkelijk en snel tussendoor een professionele knip- of scheerbeurt krijgen. Betalen gaat via het draadloze Square-systeem.

Shortcut-app

Prijzig

Shortcut is niet goedkoop, een tarief van $ 75 voor een enkele knipbeurt is standaard, alhoewel er wel korting wordt gegeven als er meer mensen achter elkaar geknipt worden. De dienst is vooralsnog alleen in New York beschikbaar, maar bij succes is een uitbreiding zeker denkbaar. Zou jij deze kapper 2.0 bestellen? Wellicht is het voor sommige mannen dan toch even handiger een tondeuse aan te schaffen…

Afbeelding: Businessinsider

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer