Shoot: innovatieve camera strap om snel foto’s te maken

Shoot: innovatieve camera strap om snel foto’s te maken

Mensen die veel foto’s maken weten het wel, een camera strap is noodzakelijk om je camera niet te verliezen. Maar het vervelende is dat het altijd even duurt voordat de camera gebruiksklaar is als deze afgedaan wordt. Shoot lost dit slim op.

Shoot

Met Shoot heb je een camera strap die net als een andere band om je nek hangt, maar kan makkelijk los geklikt worden. Dit losklikken gaat door twee magneten van elkaar te trekken en is dus nog sneller dan een clip of andere sluiting. Op deze manier ben je binnen een enkele seconde klaar om dat perfecte beeld te schieten.

Shoot is te vinden op Kickstarter, waar de campagne inmiddels succesvol is afgerond. De eerste bestellingen zullen dan ook in april uitgeleverd worden aan de mensen die het project gesteund hebben. Wil jij ook een ‘Shoot’ camera strap aanschaffen, meer informatie op Kickstarter en op de site.

ShootCameraStrap1

De Shoot mini is versie die als polsband gebruikt kan worden en gebruik maakt van hetzelfde kenmerkende design.

ShootCameraStrapminiShoot mini

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo