ShipYourEnemiesGlitter: stuur een glitterbom, daarom

ShipYourEnemiesGlitter: stuur een glitterbom, daarom

Heb je misschien een buurman die elke ochtend om 06.00 uur onder de douche een ‘aria’ van Jan Smit zingt, of een leraar die de pik op jou heeft. ShipYourEnemiesGlitter heeft de oplossing…

ShipYouEnemiesGlitter

Oké, het werkt dus als volgt. Geef een adres op van iemand waar je niet zo blij mee bent, betaal daar 9,99 AUD voor (€ 6,85) en de mensen achter deze ietwat aparte sturen een envelop vol met glitters. Daarnaast voegen ze een briefje toe met daarop het dat ze een glitterbom hebben ontvangen, uiteraard zonder afzender. Er wordt gegarandeerd dat er nog weken lang glitters gevonden worden.

Ship Your Enemies Glitter

Het mooie aan deze dienst, er wordt wereldwijd verzonden voor de genoemde prijs, dus ook naar Nederland. Op het moment van schrijven heeft ShipYourEnemiesGlitter.com het wat zwaar door alle aandacht, maar met wat geduld werkt alles naar behoren.

Tags:

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo