Met DaHänger (voorheen Shelfie) hang je elke fiets aan de muur!

Met DaHänger (voorheen Shelfie) hang je elke fiets aan de muur!

DaHänger (voorheen Shelfie genaamd) is een stijvolle manier om een fiets op te hangen aan de muur en iets wat iedere fietsliefhebber moet overwegen.

Praktisch en designvol ophangen

Het blijft iedere keer de vraag: waar laat ik mijn fiets toch? Je kan hem natuurlijk tegen de muur zetten, maar dan zie je dat ie altijd weer omvalt je de ruimte op de vloer geheel kwijt bent. De makers van DaHänger hebben daar een erg praktische en mooie oplossing voor gevonden. Je hangt je fiets op, maar juist de manier is erg creatief!

Shelfie2

Hang je fiets op met DaHänger

De fiets wordt aan het zadel opgehangen aan deze constructie en daarnaast is er ook nog ruimte om accessoires, zoals bijvoorbeeld een helm op te bergen. De DaHänger is vooral handig voor het ophangen van fietsen binnenshuis, of in garages. Dit project is voorheen op Kickstarter geweest, waar het doel inmiddels snel bereikt was.

Shelfie1

Hier nog een leuke impressie-video:


Ook een fietshouder van DaHänger?

Wil jij je fiets ook in de woonkamer ophangen, voor $ 149 is DaHänger van jou. Op de website van DaHänger  zijn ook alternatieve ophangingen te verkrijgen, waarbij je fiets aan de trapper wordt opgehangen. Ideaal als je meerdere fietsen onder elkaar wilt hangen.

Lees ook: Maak van je eigen fiets een waterfiets voor op het water

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo