Sense zorgt dat je beter gaat slapen

Sense zorgt dat je beter gaat slapen

Slapen is natuurlijk erg belangrijk, een goede nachtrust zorgt voor een betere en productievere dag, maar wanneer slaap je nu echt goed? Sense is een product dat niet alleen kan meten hoe je slaapt, maar ook allerlei omgevingsvariabelen bij kan houden zoals temperatuur, luchtvochtigheid en meer. Gaat er ‘s nachts een autoalarm af, dan kun je de dag erna dat (of andere) geluiden beluisteren en zien op welk tijdstip dit exact was. Door deze analyse samen met het slimme alarm zou Sense moeten zorgen dat je beter gaat slapen.

Sense is volgens de makers een revolutionair product in een mooi jasje, het design is in de vorm van een stijlvolle bol. Natuurlijk wordt er een Android- en iOS-app bij Sense geleverd en is nu te vinden op Kickstarter, steunen kan vanaf $ 99 (+$15) verzendkosten.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo