Samsung Galaxy Gear: stijlvolle smartwatch met camera

Samsung heeft gisteren tijdens een persconferentie de nieuwe Samsung Galaxy Gear aangekondigd, een smartwatch. Naast het ontvangen van notificaties en de mogelijkheid tot bellen, kunnen er ook foto’s gemaakt worden met deze slimme horloge.

Samsung Galaxy Gear

De Samsung Galaxy Gear beschikt over een 1.63 inch AMOLED-scherm waarop alle gegevens binnenkomen. Als deze is gekoppeld aan je smartphone dan is het mogelijk telefoongesprekken te voeren met het bandje aan je oor, berichten te ontvangen en bijvoorbeeld je email te lezen op je pols. Daarnaast is het mogelijk foto’s te maken met de ingebouwde camera, een mooie toevoeging ten opzichte van de bestaande smartwatches. De Samsung Galaxy Gear werkt samen met een beperkt aantal Galaxy-toestellen, dus heb je een HTC-toestel of iPhone, helaas, dan kun je de Samsung Galaxy Gear niet gebruiken.

Samsung Galaxy Gear2

Beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Gear zal vanaf september in de winkels liggen voor een adviesprijs van € 299.

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

2 gedachten over “Samsung Galaxy Gear: stijlvolle smartwatch met camera”

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer