Samsung Galaxy A matcht jouw stijl

Samsung Galaxy A matcht jouw stijl

Iedereen heeft zijn eigen stijl en dit kun je op allerlei manieren accentueren. Ook met je smartphone – tegenwoordig eigenlijk een fashion-accessoire – en de Samsung Galaxy A-serie is hier uitermate geschikt voor.

Samsung Galaxy A

De smartphones in de Samsung Galaxy A-serie zijn uitermate geschikt om jouw stijl te etaleren. Dun, snel en elegant zijn een aantal kernwoorden van deze lijn en kunnen je looks en image completeren. Maar er is natuurlijk meer dan alleen stijl, de Samsung Galaxy A-serie beschikt over snelle hardware en wordt aangedreven door het grootste besturingssysteem ter wereld: Android. Dit in combinatie met een prachtig uiterlijk en natuurlijk de nodige handige functies is dit een meer dan interessante smartphone voor jou.

Natuurlijk kun je kiezen uit meerdere kleuren en formaten om zeker te weten dat de Galaxy A bij jou past. Om die geweldige momenten, aandoenlijke situaties of gewoon toffe mensen vast te leggen op de gevoelige plaat zit er een goede camera in de Galaxy A. Zo beschikt de Galaxy A5 over een 13 megapixel-camera als jouw ultieme reisgenoot en herinneringen-metgezel.

Doutzen!

Plastic is inmiddels passé en deze smartphonelijn is dan ook volledig uit metaal opgetrokken waarbij er ook nog een 5 megapixelfrontcam meegeleverd wordt die het mogelijk maakt om foto’s met een grote hoek te maken. Wil je meer weten over de Samsung Galaxy A-serie, check dan deze commercial met onze Nederlandse trots: Doutzen Kroes.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo