Runscribe registreert uiterst precies al je gegevens tijdens je hardloopsessie

Runscribe registreert uiterst precies al je gegevens tijdens je hardloopsessie

RunScribe, weer een vele innovatieve ideeën die op kickstarter.com bedacht zijn, verzamelt je hardloop gegevens om je “slimmer” te laten rennen.

 

Als je als hardloper eigenlijk op zoek bent om je volgende niveau te halen, is dit zeker een manier om al je lopende gegevens te verzamelen en te analyseren, de RunScribe lijkt hier zeker geschikt voor.

De RunScribe is een 9-assige sensor die je aan de achterkant van je schoen bevestigt, waarna hij al je bewegingen registreert. Hij pikt duizenden datapunten op om je uiteindelijk een totaal score te geven. Een vrij makkelijke manier om je runs te vergelijken en je voortgang qua prestaties bij te houden. De verzamelde data kan vervolgens worden geüpload naar je smartphone of computer, waarna hij wordt gepresenteerd op een visueel heel aantrekkelijke en gemakkelijk te begrijpen manier.

Smart week bij tink = veel korting op smarthome

Smarthome-deals bij tink
Groot assortiment
Bijzonder interessante combi-deals
Tot 52% korting

Doel van de makers van de RunScribe is  dat ze hopen dat door het verzamelen van al die verschillende stukjes van je hardloopgedrag je in staat bent slimmer en langer te kunnen rennen en met minder blessures. Eind dit verkrijgbaar vanaf circa $ 100.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo