Rollscout: eindelijk altijd toiletpapier bij de hand

Ken je dat gevoel, je zit op het toilet maar ineens is het toiletpapier op, geen velletje meer over. En dan? Rollscout comes to the rescue..

 

Schaf de Rollscout aan.  Dit is een slimme wc-rolhouder die je met een knipperend lampje vooraf waarschuwt dat je bijna aan het laatste velletje toe bent, voordat je gaat zitten! Het is een project op kickstarter.com waar vaak dit soort geniale ideeën bedacht worden. De Rollscout gaat zelfs nog een stapje verder, hij stuurt een berichtje naar zijn eigenaar om zijn gasten niet in die ongemakkelijke positie te brengen.

Infraroodsensor

De slimme wc-rolhouder is voorzien van infraroodsensors die als het ware een onzichtbare lijn trekken. Komt de wc-rol onder die infraroodlijn, dan zal een alarm in werking worden gezet. Niet alleen een knipperend lampje op de houder, maar er gaat ook een bericht naar de eigenaar. Er zit een batterij in de houder die gespaard wordt doordat hij maar om de zoveel minuten de dikte van de rol checkt. Nadert de rol zijn einde, dan zal de RollScout “wakker” blijven totdat de rol echt bijna op is. Kopen? Vanaf $ 49 te verkrijgen vanaf oktober 2014. Voor die prijs kom je dan nooit meer voor verrassingen te staan, of beter gezegd zitten…

slimme wc rolhouderslimme wc rolhouder

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

1 gedachte over “Rollscout: eindelijk altijd toiletpapier bij de hand”

  1. Had slimmer gekund. i.p.v. om de zoveel minuten controleren terwijl er misschien al uren niemand geweest is, pas controleren als na ongeveer 1 minuut de rol niet meer bewogen heeft. Het trekken aan het wc papier is dan de trigger om een timer in te laten gaan. Iedere keer als aan het papier getrokken wordt, wordt de trigger opnieuw ingesteld. Dus bij een goede afstelling zal na iedere wc beurt 1 keer gekeken worden wat de papier stand is.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer