Maal zelf de lekkerste koffie met de Rok Coffee Grinder

Een lekkere, traditionele handgemalen koffie, wij houden ervan. Maar het zelf malen van koffiebonen is niet altijd even makkelijk en kan een flink gat in je budget slaan. De Rok Coffee Grinder moet daar verandering in brengen.

Rokcoffeegrinder

Rok Coffee Grinder

Met de hand gemalen koffie wordt door velen nog steeds gewaardeerd, maar dure elektrische apparaten of met de hand malen is niet altijd een succes en resulteert in spierpijn. Met de Rok Coffee Grinder moet dit tot het verleden behoren volgens de maker. Daarnaast heeft hij veel tijd besteed aan het optimaliseren van de maaltechniek zodat de lekkerste koffie moet ontstaan. De dikte van de korrels kan uiteraard aangepast worden om de perfecte koffie te creëren.

http://vimeo.com/112707641

De Rok Coffee Grinder is te vinden op IndieGoGo en kan gesteund worden voor $ 149, zodat jij zelf heerlijke koffie kunt maken.

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer