Revolight Eclipse: slimme en innovatieve fietsverlichting

Revolight Eclipse: slimme en innovatieve fietsverlichting

Bij het Amerikaanse bedrijf Revolights weten ze inmiddels veel van fietsverlichting. Ze hebben eerder al een remlicht met diefstalpreventie uitgebracht, maar het is tijd voor de volgende stap. Deze zetten ze met een Revolight Eclipse, een slimme en vooral innovatieve fietsverlichting.

Revolight Eclipse

De Revolight Eclipse wordt gemonteerd op de wielen en is voorzien van een kleine accu. Nadat de verlichting aan is gezet ben je zichtbaar van alle kanten en we moeten toegeven, het ziet er ook nog eens tof uit. Met de Revolight Eclipse ben je dus niet alleen goed zichtbaar, maar worden mensen ook gewaarschuwd als je bijvoorbeeld afremt. Om het geheel compleet te maken zitten er knopjes op het stuur om richting aan te geven en kan er verbinding gemaakt worden met een app.

Lees ook: Fietsendief geeft tip: zo word je fiets niet gestolen

Beschikbaarheid

De Revolight Eclipse is te vinden op IndieGoGo voor 159 dollar, waarbij de levering in december 2015 zal plaatsvinden.

 

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo