Review Tabac gentle men’s care: 4 stappen tot perfectie [ADV]

Review Tabac gentle men’s care: 4 stappen tot perfectie [ADV]

De hippe, moderne man wil energiek de dag in gaan. Dat is precies wat Tabac voor ogen had toen ze de gloednieuwe Gentle men’s care ontwikkelden.

Tabac Gentle Men’s Care

Tabac is geen nieuwe speler op de markt en behoort al jaren tot de gevestigde orde als het gaat om verzorgingsproducten. De nieuwe lijn is speciaal gemaakt voor de hippe, drukke en moderne man die er simpelweg goed verzorgd wil uitzien. Dit brengt Tabac tot uitdrukking met een lijn producten en na dit vierstappenplan ben jij ‘the perfect gentleman’.

1 . Reiniging

Natuurlijk begin je de dag met een heerlijke douche, waarbij je een matchende douchegel gebruikt. Tabac’s douchegel is een heerlijke verfrissende start voor jouw dag.

tabac-douchegel

2. Scheren

Om na het douchen lekker gladgeschoren de deur uit te gaan, heb je natuurlijk ook scheergel nodig en laat deze nu ook in de lijn van Tabac zitten. In stap twee gebruik je dus de afgestemde, energieke scheergel.

Lees ook: Philips OneBlade kopen? Ik heb ze allemaal voor je getest

tabac-shaving-gel

3. Care

Om ook na het scheren en douchen genoeg aandacht te besteden aan je huid, zijn er ook een tweetal speciale producten in dit unieke vierstappenplan. Zo gebruik je de aftershave lotion en moisturizing gel om die welverdienende rust voor je huid te creëren. 

Schermafbeelding 2015-09-24 om 15.12.16

4. Geur

Om vervolgens de deur uit te gaan als een hippe, moderne en vooral energieke gentleman, gebruik je de Tabac gentle men’s care eau de toilette met daarbij een frisse deodorant. Onderstaand mijn persoonlijke ervaring met deze frisse,

Eau de toilette

De verpakking van deze Tabac eau de toilette is fris, clean en verfrissend. Het flesje is van doorzichtig glas met daarop het volledige logo ‘Tabac gentle men’s care’ en een roségoud-kleurige dop die het geheel compleet maakt.

Natuurlijk is een geur persoonlijk en ben je enthousiast, of is niet helemaal jouw smaak. Wat vooral opvallend was dat iedereen die deze Tabac-geur rook, erg te spreken was over de verfrissing die deze bracht.

20150920_122217

In deze energieke geur vinden we onder andere noten van sinaasappel en peer die het geheel een frisse, maar actieve reuk geven. Dit vertaalt zich direct door in het energieke karakter en dit wordt nog eens versterkt door de aanwezigheid van lavendel en cardamom. Om ook de mannelijke elementen niet te verloochenen is er ook gekozen voor sandelhout, amber en cashmeran, waardoor er een complete, energieke geur wordt neergezet.

20150920_122310

Nu ben je helemaal klaar om fris, enthousiast de straat op de te gaan, wedden dat je een goede dag hebt?

Persoonlijk ben ik erg te spreken over deze verfrissende en energieke lijn voor de moderne man die graag tijd aan zijn uiterlijk besteed. Deze hippe, verfrissende producten bestellen doe je hier.Tabackeyvisual1

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo