Reuze sneeuwhaai net zo angstaanjagend als in water

Reuze sneeuwhaai net zo angstaanjagend als in water

In de Amerikaanse staat Minnesota heeft de familie Bartz een nieuw kunstwerk in de sneeuw gemaakt. Een sneeuwhaai, die bijna vijf meter hoog is, en is de zoveelste in een rij van sneeuwwerken door de familie gemaakt.

Drie broers, te weten Austin, Connor en Trevor Bartz, uit New Brighton, zijn zo’n drie jaar geleden begonnen met het maken van gigantische “sneeuwmannen”. Zo hebben ze al eerder een reuze kogelvis gemaakt, en ook een walrus heeft al hun tuin gesierd.

“We vinden het leuk mensen aan het lachen te brengen en foto’s te zien nemen,” vertelt Connor Bartz aan CBS Minnesota. Hij voegt eraan toe dat het overigens ook een hele leuke manier is om samen met zijn broers tijd door te brengen. Dit jaar zijn ze heel trots op hun gigantische “sneeuwhaai”. Het sneeuwbouwwerk is heeft ongeveer 95 uur van hun tijd gekost. Alleen al de vinnen en de staart hadden 10 uur werk nodig. 
Bekijk in de video hier beneden hoe de sneeuwhaai gemaakt is.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo