Renault Kwid: concept-auto met lanceerbare drone

Renault Kwid: concept-auto met lanceerbare drone

Renault heeft een concept-auto gemaakt die vooral bedoeld is voor het ruige terrein, de Renault Kwid. Deze conceptauto beschikt over allerlei snufjes, maar de meegeleverde drone is toch wel erg interessant.

Renault Kwid

Deze meegeleverde drone is opgeborden aan de achterzijde van de auto en kan met één druk op de knop gelanceerd worden. Omdat de Kwid vooral voor ruig terrein is bedoeld, zou de drone handig kunnen zijn om bijvoorbeeld de route verkennen. De beelden die gemaakt worden door de drone, komen direct in de auto binnen, dus op deze manier kan de bestuurder direct zien hoe de weg eruit ziet, of er überhaupt wel is. De drone in de Kwid kan ook handig zijn in drukke steden, jij weet als eerste wat er aan de hand is als je stilstaat. De besturing van de drone gaat via een touchscreen in de auto.

Alhoewel de Renault Kwid nog een concept is, zou het in de toekomst misschien wel eens werkelijkheid worden.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo