Reismaatjes app van Schiphol om te bepalen met welke vrienden je het beste op vakantie kunt gaan

Reismaatjes app van Schiphol om te bepalen met welke vrienden je het beste op vakantie kunt gaan

Het lijkt van te voren altijd zo’n leuk idee, om samen met je vrienden op vakantie te gaan. Maar eenmaal aangekomen op je vakantiebestemming blijkt het allemaal nogal tegen te vallen. Jij wil bijvoorbeeld lekker gaan uit eten, maar je vrienden blijven liever op de hotelkamer. Jij wilt overdag lekker sightseeen en shoppen in mooie steden, maar je vrienden blijven liever aan het zwembad hangen. Herkenbaar? Well, there’s an app for that!

Schiphol heeft sinds kort namelijk de Reismaatjes app voor Facebook gelanceerd. Daarmee kun je testen wat voor type reiziger je bent, en onderzoeken of je Facebook vrienden wel met je matchen, qua reisplannen. De applicatie laat je bijvoorbeeld kiezen uit een aantal “typische vakantiesituaties”, om te bepalen of jij en je vrienden wel een beetje op één lijn zitten. Aan het einde van de test krijg je je “matchingscore” te zien.

Uiteraard kan de app ook gebruikt worden door verliefde stellen die nog niet zo lang een relatie hebben. Dat zorgt er in elk geval voor dat je voor vertrek weet waar je aan toe bent met je nieuwe liefde… Je vindt de app op schipholreismaatjes.nl.

Bekijk hier beneden de video:

 

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo