RearViz: op je fiets een achteruitkijkspiegel

RearViz: op je fiets een achteruitkijkspiegel

Bij een achteruitkijkspiegel denk je waarschijnlijk alleen maar aan iemand van de oudere generatie, die zo’n spiegeltje aan een staafje ijzer op het stuur gemonteerd heeft. Dit is heel wat anders dan de innovatieve achteruitkijkspiegel van RearViz, die speciaal ontworpen is voor de sportieve fietser of mountainbiker. Op je racefiets of mountainbike is het heel belangrijk om te weten wat er achter je gebeurt.  Echter, door de hoge snelheden kun je niet zo maar even je hoofd omdraaien zonder brokken te maken. Het Australische bedrijf RearViz heeft hierover nagedacht en is met een uitstekende oplossing op de markt gekomen. Met klittenband bevestig je de RearViz op je bovenarm. De RearViz heeft 360 graden draaiende bolle spiegels, waarbij je continue goed zicht hebt op datgene wat er achter je afspeelt. Verder trilt hij veel minder dan een ouderwetse spiegel op je stuur, is licht van gewicht, en niet afhankelijk van welke fiets je rijdt.

Bij RearViz denken ze niet alleen aan veiligheid, maar ze houden ook rekening met de laatste mode vanwege de optionele verwisselbare accessoires. Het past bij ieders stijl, man of vrouw.

De RearViz kun je hier bestellen voor een prijs die begint bij circa € 23. Bekijk hier beneden de video.

http://vimeo.com/74705240

 

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo