RE Camera: stream live naar YouTube

RE Camera: stream live naar YouTube

De ReCamera is een opvallende verschijnen en kom uit de stallen van HTC. Deze cam heeft een opvallende vormfactor en kan met de laatste update ook streamen naar YouTube, live.

RE Camera

De RE Camera is geen doorsnee actioncam, maar is wel waterdicht en maakt het dus mogelijk onder water prachtige beelden te schieten. Het design heeft iets weg van een periscoop en deze kleine camera is vooral bedoeld voor het vastleggen en delen van ervaringen met anderen. In de laatste software-update die inmiddels al uitgerold is voor de Android-app is het mogelijk direct een livestream te starten via YouTube. Deel vervolgens de link en iedereen kan live meekijken met jouw escapades die opgenomen worden met de HTC RE. De update voor iOS komt later in Q1.

De HTC Re is te koop via de officiële website en heeft een adviesprijs van € 169.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo