Ralph Lauren komt met ‘Polo Tech’

Ralph Lauren komt met ‘Polo Tech’

Smartwatches, slimme schoenen en andere wearables, we kijken er niet meer vreemd van op, maar als dit in een shirt verwerkt kan worden neemt het gebruikersgemak explosief toe. Ralph Lauren komt later dit jaar met een ‘Tech Polo’ waarin allerlei sensors verwerkt zijn die metingen verrichten.

Ralph Lauren Polo techIn deze nieuwe shirts zijn sensors verwerkt waarmee onder andere de hartslag gemeten kan worden, maar ook beweging wordt geregistreerd. Op deze manier wordt het meten van je (sport)prestaties vele malen eenvoudiger, het enige dat je hoeft te doen is een shirt aan te trekken. Ralph Lauren heeft nog niets bekend gemaakt over prijs en beschikbaarheid, maar later dit jaar zou er meer naar buiten moeten komen.

 

Afbeelding:AP/Ralph Lauren

Smart week bij tink = veel korting op smarthome

Smarthome-deals bij tink
Groot assortiment
Bijzonder interessante combi-deals
Tot 52% korting

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo