Rainy Pot maakt planten water geven leuker dan ooit

Rainy Pot maakt planten water geven leuker dan ooit

Planten water geven wordt vaak gezien als een noodzakelijk kwaad, of in ieder geval iets dat niet altijd even consequent gedaan wordt. De Rainy Pot maakt dit structureel terugkerend klusje een stuk leuker, niet alleen voor jezelf, maar ook voor kids.

Rainy Pot

Rainy Pot is een leuk potje dat aan de muur gehangen kan worden. Tot zover niets bijzonders, maar erboven zit een wolk met daarin een reservoir van 80 ml dat gevuld kan worden met water. Hieruit sijpelt water op de plant, die gedoseerd zijn dagelijkse dosis vocht binnenkrijgt waarbij het ook nog eens op een regenbui binnenshuis lijkt.

RainyPot1

Of dit echt de oplossing is om planten vaker water te geven weten we nog niet, maar lijkt het je wat dan is Rainy Pot voor € 39 te bestellen.

Smart week bij tink = veel korting op smarthome

Smarthome-deals bij tink
Groot assortiment
Bijzonder interessante combi-deals
Tot 52% korting

RainyPot2 RainyPot4

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo