Prynt is een Polaroid-printer voor smartphones

Prynt is een Polaroid-printer voor smartphones

Foto’s maken die direct klaar zijn, dat deden we vroeger met een Polaroid-camera, maar met de komst van de smartphone is deze ver uit het straatbeeld verdwenen, tot nu. Prynt wil deze terugbrengen en wel als smartphone-case.

Met Prynt maak je van elke geschikte smartphone makkelijk een Polaroid-camera met printer. Het werkt simpel, schuif de telefoon in case, maak een foto en deze kan direct geprint worden via Prynt. Het moet slechts 30 seconden duren om van een gemaakte foto een fysiek exemplaar te verkrijgen. In onderstaande video van Techcrunch legt de oprichter de werking uit.

Prynt is nog niet te koop, maar zal binnenkort op Kickstarter verschijnen. De uiteindelijk prijs zal rond de 100 dollar liggen.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo