Powerbank als relatiegeschenk: dit moet je weten

Powerbank als relatiegeschenk: dit moet je weten

Powerbanks of accupacks zijn tegenwoordig gemeengoed, veel mensen gebruiken ze om smartphones te voorzien van net dat beetje extra stroom om de dag door te komen. Maar het is natuurlijk ook de ultieme manier om je product of bedrijf te promoten.

Definieer de doelgroep

Er zijn veel verschillende powerbanks op de markt, dus het is belangrijk dat je goed bedenkt wie de doelgroep is. Zijn het techsavvy gebruikers, zorg dan dat je een accupack kiest die daar ook bij past. Deze gebruikers zullen een goede, degelijke powerbank met flinke accucapaciteit kunnen waarderen. Een powerbank met 5200 mAh is dan bijvoorbeeld een goede optie. Wil je het iets algemener houden en wil je vooral een goed en mooi product weggeven, dan zou een powerbank met 2000 mAh een optie zijn.

Zorg voor een goede visual

Powerbanks zijn gebruiksvoorwerpen en worden dus vaak in het openbaar gebruikt. Het is dan een bijzonder gunstig neveneffect dat jouw logo, slogan of andere visual zichtbaar is voor zoveel mogelijk mensen. Zorg er dus voor dat jouw logo goed uitkomt op het relatiegeschenk. Dit zorgt er niet alleen voor dat de ontvanger er enthousiast van zal worden, maar kan ook nog een stukje extra branding opleveren.

Powerbank

Veel mogelijkheden

Er zijn veel verschillende mogelijkheden op het gebied van powerbanks, maar er zijn een aantal essentiële onderdelen waar je op moet letten. Zo wordt de capaciteit van een powerbank weergegeven in mAh. Dit zie je ook terug in smartphone-accu’s, waardoor je dus ongeveer kunt uitrekenen hoe vaak je kunt opladen alvorens de powerbank zelf opgeladen moet worden. De gemiddelde smartphone heeft tegenwoordig een accucapaciteit van 2500-3000 mAh.

Een tweede belangrijk onderdeel bij powerbanks is de output. Deze wordt weergegeven in ‘A’. Is de output bijvoorbeeld 1A, zal deze er iets langer over doen om een smartphone op te laden dan een powerbank met een 2A output.

Dit zijn belangrijke onderdelen om op te letten als je een powerbank als relatiegeschenk geeft. Ben je op zoek naar een powerbank met bedrukking en een goed advies, dan kunnen wij Maxilia aanraden.

Tags:

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo