Portable Wind Solar System profiteert overal van wind en zonneschijn

Portable Wind Solar System profiteert overal van wind en zonneschijn

Het Portable Wind Solar System is ontworpen voor mensen die niet zeker zijn van energievoorzieningen op het moment dat ze bijvoorbeeld de natuur in trekken. Dit apparaat voorziet je altijd van energie door optimaal voordeel te halen uit de straling van de zon, en gebruik te maken van windstoten, zodat je altijd gebruik kunt blijven maken van je belangrijkste en noodzakelijke gadgets tijdens je actieve kampeersessie.

Het toestel is in ingepakte vorm heel compact en eenvoudig te transporteren. Het past makkelijk in je kofferbak. Op de plaats van bestemming vouw je het statief uit, en de basis die bedekt is met zonnepanelen. Deze basis is breed en stabiel genoeg om de lange aluminium paal met rekwisieten staande te houden, zodat deze als een windturbine kan fungeren. Zet het Portable Wind Solar System aan de onderkant goed vast met de ondersteunende touwen, om het apparaat veilig te laten functioneren. De zonnepanelen leveren dan circa 90 watt op, de molen 400 watt.

Portable Wind Solar SystemPortable Wind Solar System

Portable Wind Solar System

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo