Eindelijk: Pokémon GO nu beschikbaar! Zo download je het

Eindelijk: Pokémon GO nu beschikbaar! Zo download je het

Een combinatie van nostalgie met nieuwe techniek: Pokémon GO werd vorig jaar al aangekondigd, maar is eindelijk nu beschikbaar!

De nieuwe augmented-reality game Pokémon GO werd vorig jaar al aangekondigd, maar is eindelijk daar! Toch is komt er nog een ‘maar’ achter: officieel is de app nog niet uitgebracht in Nederland en België. Toch is het mogelijk de game ook hier te spelen.

Pokémon GO

De Pokémon Company heeft samen met Nintento en Niantic een geweldig moderne game in elkaar gezet, waarbij de gehele buitenomgeving je speelveld is! Je moet hier (in augmented reality) zoveel mogelijk beesten proberen te vangen, waarbij sommige beesten ook echt in hun natuurlijk omgeving te vinden zijn (bv. water, bergen enz). Doel is om samen met andere spelers, jullie Gym te verdedigen. Bekijk hier de video:

Pokémon GO spelen

Pokémon GO is gratis te downloaden op de App Store of in Google Play, maar zoals eerder gezegd, is de app nog niet uitgebracht in Nederland of Belgie. Gelukkig je kan de app nu al wel downloaden en installeren via de veilige downloadsite APKMirror.

Via: Androidworld

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo