Playstation 4 contra Xbox One: welke gamesconsole wint de slag

Playstation 4 contra Xbox One: welke gamesconsole wint de slag

Playstation 4 contra Xbox One, Sony en Microsoft zijn momenteel beide heel druk bezig met het geven van persconferenties, en nieuwe informatie naar buiten te brengen over hun nieuwe aankomende gameconsoles. Natuurlijk laaien de discussies over de consoles weer op.

Na een eerdere strijd tussen de Xbox360 en de PS3, is nu de beurt aan de nieuwe Xbox One versus de Playstation 4. Onderstaande infographic van Mashable laat zien wat er tot op heden bekend is over beide consoles. Een winnaar is nog niet bekend omdat beide partijen voor de daadwerkelijke lancering waarschijnlijk nog meer dan genoeg nieuws zullen gaan melden.

Lees ook: Playstation 4 met Afterpay

Voor onze echte spelfanaten staan er dus weer een hoop nieuwe ontwikkelingen aan te komen op het gebied van gameconsoles. Wij wachten met spanning even af.

playstation-vs-xbox

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo