Plattegrond met slim ontwerp

Plattegrond met slim ontwerp

Als je bij een bezoek aan een wereldstad als Londen of Parijs, verdwaald rondloopt als toerist, en op elke hoek van de straat een kaart tevoorschijn moet halen, is dat zeker niet cool. Map² kan de “T” van toerist op je voorhoofd wellicht wat verkleinen; een plattegrond met een heel slim ontwerp, dat het mogelijk maakt om afzonderlijke gebieden te onthullen, zonder dat je daar de hele kaart voor hoeft uit te vouwen.

map2-zoomed-in-london-525x351

Een handige, papieren plattegrond op zakformaat, met een zeer unieke eigenschap. Hij bestaat uit vier kaarten: Een overzichtskaart, het netwerk van het openbaarvervoer, en twee plattegronden. Een speciale opvouwtechniek maakt het mogelijk om slechts een gedeelte van de stad te bekijken, zonder afleiding van onnodige delen van de rest van de kaart.

Op dit moment zijn er exemplaren voor de steden Londen en Berlijn in de maak. Het bedrijf hoopt in de toekomst meerdere steden aan de collectie toe te voegen, en probeert via een Kickstarter campagne hun volgende release, een zoomable kaart van New York City, te realiseren.

Bekijk hier de video:

 

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo