Plan V: smartphone opladen met gewone batterij

Lege smartphones, we hebben het er al vaak genoeg over gehad en er zijn dan ook vele accupacks en powerbanks op de markt. Maar deze heb je niet altijd bij de hand, Plan V speelt daarop in met een slimme oplossing.

PlanVbattery1

Plan V

Plan V is een verloopstukje met een microUSB-aansluiting waarop een 9 volt-batterij geplaatst kan worden. Omdat deze praktisch overal te koop is, ben je bijna overal voorzien van potentiële stroom voor je smartphone. Plan V is te bevestigen aan een sleutelhanger en zodoende makkelijk mee te nemen. Een platte 9 volt batterij kan ongeveer vier uur extra spreektijd verzorgen voor je smartphone en helpen in noodsituaties.

Lees ook: Met de Biolite Kettle Charge nooit meer lege batterijen tijdens het kamperen

10 Euro

Voor 15 AUD (iets meer dan € 10) kun je Plan V steunen en een exemplaar ontvangen. Het project is te vinden op Kickstarter en krijgt wereldwijd veel aandacht in de pers. De kans is dus vrij groot dat het doel gehaald wordt, echter is dat op het moment van schrijven nog niet het geval. Wij vinden het in ieder geval een slimme oplossing en hebben het Plan V dan ook gesteund!

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer