Pioneer draaitafel is ruim 30 jaar later nog even hip

Pioneer draaitafel is ruim 30 jaar later nog even hip

Ruim 30 jaar geleden waren ze er ook al, niet alleen van Pioneer, maar ook van Technics, draaitafels die heel veel door disk jockeys van destijds gebruikt werden, waren echte “must haves” destijds.

 

Pioneer heeft anno 2014 deze hype weer laten herleven met de Pioneer PLX-1000 professionele draaitafel. DJ’s krijgen de kans om het verleden opnieuw te laten beleven, maar dan veel verfijnder. Het ontwerp van deze originele draaitafel is nog steeds gebaseerd op het spinnen en scratchen van vroeger, dit waarschijnlijk tot grote vreugde van alle feestgangers die van deze draaitafel mogen genieten.

Pitch control

Hij wordt geleverd met een twee snelheden knop, verlichte snelheidsgids, tempo slider en vaste verlichte knoppen voor de pitch control. Hij heeft tevens een resetknop om terug te keren naar de vaste rotatiesnelheid. Laten we de 80er jaren maar snel opnieuw beleven!

pioneer platenspeler pioneer platenspeler pioneer platenspeler pioneer platenspeler

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo