PingPong Door gaat creatief om met je beperkte ruimte

Wij hebben zeker iets met tafeltennis, zo’n leuke sport om te doen. Een tafel in huis is dan nog veel leuker, maar daar moet je echt wel plaats voor hebben. We vragen soms wel eens af hoe iemand op het idee komt, maar de Duitse industrieel ontwerper Tobias Fränzel kwam er toch maar op. De PingPong Door is een hele handige, ruimtebesparende oplossing voor de echte pingpongliefhebber, omdat hij eigenlijk geen ruimte in beslag neemt. Voor de echte wedstrijd tafeltennisser is het niet echt een uitdaging, maar een recreatieve speler heeft er zeker lol aan, en kinderen natuurlijk. De PingPong Door, die je hier beneden in actie kunt zien, kun je voor een bedrag van € 990 bestellen via de webshop van Houzz.

http://youtu.be/rpl4pKzKGzM

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer