Philips Hue: lampen die zich aan jou aanpassen [AD]

Philips Hue: lampen die zich aan jou aanpassen [AD]

In een wereld waar elke dag meer smartphones gebruikt worden en smarthome een steeds belangrijkere rol in ons leven gaat spelen wordt ook de verlichting slimmer.

Philips Hue is een serie lampen die met een smartphone bediend kunnen worden. Dit is niet alleen ontzettend handig, maar het zijn juist die extra functies die deze slimme lampen onmisbaar maken. Natuurlijk kunnen allerlei kleuren ingesteld worden, maar na het uploaden van een foto in de app kunnen hier kleuren van geselecteerd worden, die dan getoond worden via de aangesloten lampen. Zo kun je bijvoorbeeld ook allerlei scenes instellen, waarbij voorgeprogrammeerde kleuren tentoongesteld worden. Het is zelfs mogelijk om via bijvoorbeeld IFTTT de lampen groen te laten knipperen als jouw favoriete voetbalclub heeft gescoord of er een nieuwe e-mail binnenkomt.

De toekomst is smarthome en met Philips Hue ben je hierop voorbereid. De set is makkelijk uit te breiden met lampen en LEDsnoeren. Pas wel op: Hue is verslavend!

Tags:

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo