Paar miljoen over? Ga dan voor de Palazzo camper!

Paar miljoen over? Ga dan voor de Palazzo camper!

Als je vliegangst hebt, en dan toch eindelijk die jackpot wint in de staatsloterij, wat zou je dan met die miljoenen kunnen doen? Juist, de Palazzo camper kopen!

De EleMMent Palazzo wordt geproduceerd door een Oostenrijks bedrijf, Marchi Mobile.  Met prijzen rond de 3 miljoen euro ( dan is hij wel volledig aangekleed, zeg maar “full options”…), is de Palazzo camper eigenlijk alleen maar geschikt voor de rijkere mens onder ons, een olie sjeik of steenrijke Rus.

Opties

Je krijgt overigens voor dat geld wel een camper waar daadwerkelijk niets meer aan ontbreekt, topmaterialen, en compleet met een zeer exclusief dakterras. Meerdere verdiepingen dus, maar ook een uiterst luxueuze badkamer, vloerverwarming, en een bar met lounge gedeelte. Vele opties aan boord. Zal een opvallende verschijning zijn op menig camping in Europa.  Maar eerst nog meer hopen op die jackpot dan maar. Check de video!

 

http://youtu.be/1jk__RZ3QgI

 

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo