Overal rustig slapen met deze vreemde slaapzak

Overal rustig slapen met deze vreemde slaapzak

In een wereld vol stress en hectiek is het vaak lastig rust te vinden, laat staan goed te slapen. Daar moet de Nutshell-slaapzak verandering in brengen.

Nutshell

Eden Lew vond dat er in deze drukke wereld vaak geen plek was om je rustig terug te trekken. In het kader van een opdracht begon ze met ontwerpen en maakte al snel een lunchbag waarin mensen rustig konden lunchen en zich afsluiten van de rest van de wereld. Het volgende prototype bevatte de mogelijkheid om deze op te vouwen en de Nutshell was geboren.

NutShell

Hiermee kun je je even afsluiten van de rest van de wereld om zo een dutje te doen, of zelfs je lunch te nuttigen in deze persoonlijke ruimte. Natuurlijk zit er ook een app bij, die allerlei data kan bijhouden, maar ook geselecteerde meditatie en gecureerde podcasts biedt. Samen met de Hush oordopjes zou de Nutshell wel eens voor rust kunnen zorgen, alhoewel het er toch enigszins vreemd uit ziet..

Lees ook: Ostrich Pillow, handig draagbaar kussen

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo