Oudste water ter wereld smaakt naar….

Oudste water ter wereld smaakt naar….

Recent werd het oudste water ter wereld gevonden, dit zou miljoenen jaren oud zijn. Gelukkig zijn er mensen die er enthousiast van worden, maar wij waren vooral benieuwd hoe ‘oud’ water nu proeft. Er was toen natuurlijk nog geen Spa of Barleduc in de winkel verkrijgbaar waar een houdbaarheidsdatum opstaat, maar de onderzoeker die het water geproefd heeft kan het in ieder geval niet aanraden.

Oud=zout

Naast allerlei interessante proeven los te laten op water om de leeftijd te bepalen, is er één simpel trucje om de ‘leeftijd’ van water vast te stellen. De standaardregel is hoe zouter, hoe ouder. Je kunt je dus voorstellen wat deze arme onderzoeker heeft moeten doorstaan op zoek naar het oudste water, vooral als je weet dat het veel zouter is dan zeewater. Wat we hier nu precies aan hebben naast het feit dat we nu weten dat het niet aan te raden is oud water te drinken? HELEMAAL NIETS, maar we weten het wel!

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo