Opblaasbare hutten van BubbleTree maken je één met de natuur

Opblaasbare hutten van BubbleTree maken je één met de natuur

In Frankrijk worden ze ontworpen, draagbare en opblaasbare hutten onder de naam BubbleTree. Met zo’n draagbare en opblaasbare BubbleTree hut krijg je een hele andere, open kijk op de buitenwereld.

 

Ontwerper/designer Pierre Stephane Dumas geeft hiermee een volledig nieuw zicht aan het buiten leven in een tent. De bubbel stelt je bloot aan alle ervaringen die je zintuigen kunnen waarnemen. Je bent weliswaar geïsoleerd van geluid en aanraking, maar toch één met de natuur.

Verschillende maten Bubbels

De Bubbels zijn in meerdere maten verkrijgbaar. Je kunt ze makkelijk zelf opzetten. Alle Bubbels beschikken allemaal over een eigen luchtcirculatiesysteem. Zo is er de Cristal Bubble, die volledig transparant is en waarin je in de complete rondte om je heen kunt kijken. Wil je meer privacy, kies dan voor de half-opake Bubbleroom. Hierin kun je een nachtje slapen onder de sterrenhemel. Deze Bubbel kun je uitbreiden met een kingsize bed of ronde matrassen. Hij is ook leverbaar als lounge, lekker chillen met je vrienden in de open natuur.

Wil je nog meer ruimte hebben, kies dan voor de BubbleLodge. Dit is een Bubbleroom met simpelweg een extra Bubbel er aan vast. Deze extra ruimte kan voor je kinderen zijn of misschien wel dienen als werkplek. Er is zelfs voor het hele gezin een boomhut, inclusief een mobiele overkapping. Niet alleen voor in de natuur, maar kan ook eenvoudigweg in je tuin geplaatst worden. Er zijn zelfs Bubbels met een vaste plaats, dan met elektriciteit en een hardhouten vloer.

Schrik niet van de prijs, vanaf $ 9.000. Maar dan heb je ook echt wat!

opblaasbare hutten

opblaasbare hutten

opblaasbare hutten

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo