Offline Glass: voorkomt asociale smartphone-taferelen in horeca

Offline Glass: voorkomt asociale smartphone-taferelen in horeca

offline-glass

Tegenwoordig zijn we allemaal erg gehecht aan onze mobieltjes, logisch ook, want dit is inmddels het communicatie-, informatie- en ontspanmedium. Om toch af en toe een sociaal gesprek te voeren, vooral in openbare gelegenheden is het ‘Offline Glass’ op de markt gebracht. Een glas dat moet voorkomen dat er in de horeca nog meer gebruik gemaakt wordt van smartphones en tablets….

Offline Glass

Natuurlijk zijn er manieren om het te omzeilen, maar de intentie van Offline Glass is leuk. Zorgen dat de openbare gelegenheden weer een stuk socialer worden. Het gebruik van Offline Glass is simpel, aan de onderzijde is een gedeelte van het glas ‘weggehaald’ waardoor het alleen neergezet kan worden als er iets onder ligt en laat dit nu net het formaat van een smartphone zijn. Nog niet helemaal duidelijk? Check dan vooral even onderstaand filmpje!

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo