NoPhone: smartphone-verslaving behoort tot het verleden

NoPhone: smartphone-verslaving behoort tot het verleden

Met een tijdperk waarin we meer op het scherm van onze smartphones kijken dan naar elk ander voorwerp, is het tijd om actie te ondernemen dachten de makers van NoPhone. Deze van plastic gemaakte smartphone look-a-like kan ervoor zorgen dat jij meer aandacht hebt voor je sociale omgeving.

NoPhone1

NoPhone

Door dit stijlvolle stuk plastic zo’n 150 x op te pakken elke dag, net als een gewone smartphone, kom je erachter dat er eigenlijk niets te zien is. Hierdoor kun je makkelijk en snel afkicken van je smartphone-verslaving. Om toch nog tegenmoet te komen aan de sociale druk om selfies te maken, is het mogelijk een spiegel-sticker op het apparaat te bevestigen om jezelf te bekijken, gewoon omdat het kan. Geloof het of niet, maar de NoPhone is gewoon op Kickstarter te vinden en is verkrijgbaar voor een kleine € 20. Deze anti-smartphone-verslaving-telefoon heeft nog een Nederlands tintje, één van de bedenkers komt namelijk uit ons mooie kikkerlandje.

NoPhoneSelfie

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo