Nooit meer vergeten je smartphone uit te zetten in geval van

Nooit meer vergeten je smartphone uit te zetten in geval van

phone-case-blokket

 

Heb jij ook wel eens moeite om tijdens een gesprek of etentje zelf je telefoon uit te zetten en hebt hierbij dus wat hulp nodig? Dan is Blokket iets voor jou. Een case voor je smartphone gemaakt van zilver en nylon materiaal dat de ontvangst van je mobiele telefoon volledig blokkeert.

Een product van de ontwerpers Chelsea Briganti, Leigh Ann Tucker en Ingrid Zweifel, in samenwerking met de ontwerpstudio ‘The Way We See the World’ uit Manhattan. Een antwoord op hoe technologie onze manier van leven inmiddels volledig veranderd heeft. Even geen afleiding en aandacht voor je smartphone, waar we inmiddels zo verslaaf aan zijn. Rust en ook stilte voor zowel de gebruiker, als ook voor zijn of haar familie en vrienden.

phone-case-blocked

 

Blokket is in de MoMA Store voor 38 dollar verkrijgbaar in twee versies: De een met roze band en de zin ‘My phone is off for you’ en de ander in het geel met de tekst ‘Goodbye phone, hello world!’. Leuzen zijn bedacht met een knipoog…

phone-case-goodbye

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo