Nomiku maakt koken met WiFi en een app mogelijk

Nomiku maakt koken met WiFi en een app mogelijk

Nomiku is inmiddels toe aan de tweede versie en er zijn veel verbeteringen doorgevoerd aan dit hulpmiddel voor in de keuken. De Nomiku helpt met het koken van producten zoals bijvoorbeeld eieren en vacuüm verpakte ingrediënten, natuurlijk verbonden met WiFi en een app.

Nomiku2 Nomiku3

De Nomiku heeft een volledig nieuw design gekregen waarbij de temperatuur makkelijk aan te passen is met de draaiknop. Hierdoor wordt het koken van producten vele malen eenvoudiger, het water is altijd op de juiste temperatuur aldus de makers. Via de meegeleverde app voor Android en iOS is het mogelijk alles in de gaten te houden, maar ook recepten uit te wisselen met andere hobby- of professionele koks.

Nomiku zal voor $ 249 verkocht gaan worden en heeft het doel op Kickstarter inmiddels al gehaald. Het project steunen kan nog steeds, helaas wordt de Nomiku nog niet buiten Amerika verstuurt tijdens dit traject.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo