Navdy toont scherm Android en iPhone op autoruit

Het klinkt erg futuristisch, maar Navdy maakt het mogelijk je smartphone-scherm op de autoruit je projecteren. Deze mini-projector die op Android draait, maakt deze toekomstmuziek nu al mogelijk.

De bediening van Navdy verloopt volledig via spraakcommando’s en kan aangestuurd worden door het maken van bewegingen voor de sensor van deze slimme projector. Het geheel wordt aangedreven door een dualcore-processor en draait op Android 4.4.4. Optioneel kan deze aangesloten worden op de boordcomputer van de auto (OBD-II). De verbinding met de smartphone (Android en iPhone) zal plaatsvinden via Bluetooth 4.0

Navdy1

Ook al komt Navdy pas in 2015 op de markt, deze Heads-Up Display (HUD) is nu al te bestellen voor $ 299, de uiteindelijke prijs zal $ 499 worden.

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

Plaats een reactie

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer