Nanoleaf Bloom: slimme dimbare lamp zonder app

Nanoleaf Bloom: slimme dimbare lamp zonder app

Lampen, de verwarming, de deurbel, alles wordt slim tegenwoordig en wordt bediend met een app. Superhandig, maar soms ook niet. Nanoleaf Bloom doet het anders en brengt een slimme lamp zonder dat hierbij een app nodig is.

NanoLeaf Bloom

Nanoleaf Bloom

De Nanoleaf Bloom is een lamp die met elke schakelaar gedimd kan worden en werkt als volgt. Zet de lichtschakelaar aan en de lamp zal steeds feller gaan schijnen. Als deze op de juiste lichtsterkte is, druk dan de lichtschakelaar weer uit en daarna direct weer aan. Voila, de lamp is ingesteld op een bepaalde lichtsterkte zonder hier dat er hier een dimmer of een lamp aan te pas moet komen, handig!

Nanoleaf Bloom is te vinden op Kickstarter en heeft zijn doel al ruimschoots behaald. Voor $40 (zo’n € 30) is deze slimme-lamp-zonder-app te koop, gratis verzonden en geleverd in oktober.

Afbeeldingen: CNet

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo