MyKronoz ZeBracelet en ZeWatch voor Apple en Android

MyKronoz ZeBracelet en ZeWatch voor Apple en Android

De MyKronoz horloges zijn veel meer dan een simpel horloge, niet om alleen maar tijd en datum van af te kunnen lezen. Je kunt met dit horloge namelijk  connectie maken met je smartphone. Dit gaat via Bluetooth.

De modellen zijn geschikt gemaakt voor zowel Android alsook Iphone mobiele telefoons. Naast het digitaal aflezen van de tijd, mis je nooit meer een oproep door de ingebouwde vibrerende functie.

Door de bluetooth verbinding en de ingebouwde luidspreker in de MyKronoz horloge kun je gesprekken simpelweg voeren via je eigen pols. Voorkom hiermee dure boetes, luister muziek terwijl je loopt of rent, of als je buiten lekker aan het werk bent.

De horloges komen er in een heren model, de ZeWatch, en de ZeBracelet is het model voor de moderne vrouw. Allebei de modellen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Op het OLED-scherm, tonen de horloges de naam en/of het nummer van je inkomende gesprekken. Via knoppen aan de zijkant kun je gesprekken opnemen, en ook weer ophangen.

De MyKronoz horloges zijn verpakt als een leuk cadeau, en ideaal om hij of zij mee te verrassen. De ZeWatch en de ZeBraclet zijn te bestellen voor € 69,95.

MyKronoz 2MyKronoz 3

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo