Montblanc e-Strap: slimme horlogebandje met scherm

In een wereld van wearables, slimme horloges en binnenkort implantaten die stappen kunnen tellen, komt Montblanc met iets nieuws, een horlogebandje met een scherm.

Montblanc e-Strap

Het luxemerk Montblanc heeft een nieuwe bandje aangekondigd, waarmee je niet per se een smartwatch nodig hebt om meer te kunnen dan de tijd te zien. Dit bandje beschikt over een scherm onderaan, waarop bijvoorbeeld agenda-afspraken af te lezen zijn, maar ook kan er bekeken worden of de geboekte vlucht vertraging heeft.

Montblanc2

TimeWalker

De e-Strap valt in de Montblanc Timewalker Urban Speed-collectie en zorgt ervoor dat deze met praktisch elk horloge te gebruiken is. Naast het doorgeven van notificaties, kunnen er ook stappen geteld worden met de e-Strap, die vervolgens doorgegeven worden aan de gekoppelde iPhone- of Android-app.

AppMontblanc

Kopen?

De horlogeband is gemaakt van Extreme Montblanc Leather en de behuizing van het schermpje wordt omringd door staal met een speciale coating. Het bandje wordt wel prijzen, met zo’n € 250 kun je in sommige gevallen beter een smartwatch kopen, maar als je erg gehecht bent aan je eigen, dure klokje kan de Montblanc e-Strap een mooie oplossing zijn.

Ook interessant
Met een app en gadget korting op je autoverzekering: zo werkt het #adv