Modulaire smartwatch nu ook, na de eerdere phoneblocks?

Modulaire smartwatch nu ook, na de eerdere phoneblocks?

Nadat we al eerder over de  “phoneblocks” geschreven hebben, schijnt Google nu druk bezig te zijn met de voorbereidingen van het Project Ara. Dit is daadwerkelijk een modulaire smartphone, en volgende maand weten we hier meer over. Echter, dit heeft anderen alweer nieuwe inspiratie bezorgd, namelijk een modulaire smartwatch, de Blocks genaamd. Ze zijn namelijk van mening dat wij dadelijk de behoefte krijgen om een modulaire smartwatch ook zelf samen te stellen.

Draagbare technologie

Draagbare technologie komt er steeds meer aan. Slimme apparaten die je, om je pols, bij je moet dragen. Ze registreren van alles, zoals je bewegingen, je hartslag en je slaapritme. Dit kan met een LED-scherm zijn, maar ook met een E-Ink scherm. En een camera aan boord kan natuurlijk ook nog. Maar of je dit allemaal wil? Dus Blocks is dan de oplossing voor je, als je diverse toepassingen in verschillende blokjes zou kunnen plaatsen. Dan kun je inderdaad je horloge zo slim maken als dat je zelf wil.

Zijn benieuwd hoe dit nieuwe idee zich gaat ontwikkelen in de toekomst, misschien wel een nieuwe hype? Bekijk hier beneden de video van de bedenkers van blocks.

 

 

 

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo