Smartphone opladen met kleine deze ‘pilletjes’

Smartphone opladen met kleine deze ‘pilletjes’

Powerbanks hebben sterk aan populariteit gewonnen de laatste tijd, maar mooi zijn ze lang niet altijd. Ontwerper Tsung Chih-Hsien heeft daarom de Mini Power ontworpen, een kleine, duurzame wegwerpbatterij in de vorm van een klein tabletje.

Mini Power

De Mini Power is een klein pil die in een aantal formaten komt, goed voor twee, vier en zes uur extra stroom voor je smartphone. Het is de bedoeling dat je deze, wanneer nodig, van de strip afscheurt en in je smartphone plugt, makkelijk en snel. Doordat deze volledig is gemaakt van afbreekbare materialen is het geen probleem dat deze maar één keer te gebruiken is. Het idee erachter is dat de oude ingeleverd worden als er een nieuwe strip ‘stroompillen’ wordt aangeschaft.

Chih-Hsien won hiermee de Red Dot Award eerder dit jaar.

MiniPower1

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

 
 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

 

GadgetsDaily
Logo