Mighty Mug: beker voor de onhandige medemens

Mighty Mug: beker voor de onhandige medemens

Het is je vast al een keer overkomen, een kop koffie of andere drank die omgevallen is door een ongelukkige beweging of door toedoen van iemand anders. Met de Mighty Mug is dat verleden tijd. Nooit meer omvallende bekers.

Mighty Mug

De Mighty Mug is een doordacht product waarbij een sterke zuignap (SmartGrip) en een speciaal ontworpen beker aan ten grondslag ligt. Nadat deze op bijvoorbeeld een tafel gezet wordt, zuigt deze zich vast. Als er iemand vanaf de zijkant tegen stoot, veert hij een beetje mee, maar valt niet om. Wil je hem oppakken om uit te drinken, geen probleem, til hem op en de zuignap laat vanzelf los, handig. Door deze speciale zuignap is er geen aanpassing nodig in gebruik en blijft het gebruiksgemak dus ook behouden.

Update juni 2015: de MightyMug is inmiddels ook in Nederland verkrijgbaar voor € 15,95.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo