Microsoft Azure: schaalbaar maakt haalbaar [AD]

Microsoft Azure: schaalbaar maakt haalbaar [AD]

Of het nu gaat om een iPhone-app die ineens immens populair wordt, of de informatie-systemen van de spoorwegen die bij wat sneeuwval de dienstregeling moeten omgooien, informatie is key!

Schaalbaar maakt haalbaar

Het is dan ook een vereiste om met een systeem werken dat schaalbaar is, zo schaalbaar dat extreme pieken zonder problemen opgevangen kunnen worden. Je moet er als ondernemer toch niet aan denken als jouw app opgepakt wordt door de wereldpers, je servers gaan roken van de drukte. Microsoft Azure is de oplossing en schakelt zonder enig probleem bij als de pieken eraan komen.

Op het moment dat het harde werken wordt beloond en er veel (hopelijk blijvende) aandacht is voor het product, dan is er maar één ding dat echt essentieel is, genieten! Oké, misschien net iets meer dan dat, maar het zorgen maken over het al dan niet draaien van de toepassing over overbelaste systemen, zeker niet! Microsft Azure is zo flexibel als gewenst en door de schaalbaarheid is alles haalbaar.

Ruud

Ruud

Oprichter van GadgetsDaily en enthousiast over alles met knopjes, snoeren en schermen. Voorliefde voor smarthome, elektrische steps, fietsen en design.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

    
    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer

    

   GadgetsDaily
   Logo